goldfix Aptallar için

Wiki Article

Antrasit rengin bulunduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını bileğiştirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri ortada mahal hileır.

Gri tonlarının ağırlıklı evetğu bir dekorasyon uygulaması inşa etmek istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Bizi bütün toplumsal ağlarımızdan kovuşturma ederek şimdiki duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Denk temellığından pike takımına, duvar renginden mobilyaya denli tüm detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Bu renk paletleri, antrasitin derinliğini ve karakterini ortaya çıkararak, ömür alanlarınızda benzersiz ve tartılı bir güzel duyu yaratır.

Antrasit ile uyumlu renkler kullanırken mekanın aydınlatması önemlidir. İyi bir tavzih, antrasit ile uyumlu renklerin derinliğini ve zenginliğini ortaya çırefikar.

Evinizde samimi ve modern dekorasyon kurmak isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu döşek odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit akak kellelığı kullandığınız yataklar bâtınin pembe detaylı nevresim setı seçerek odanın istikrarlı ve hamam görünmesini sağlayabilirsiniz.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk bakışta mutfak ve banyo dekorasyonunda katı tercih etmeyeceğiniz renkler üzere gelebilir. Bu alanlarda hijyen ve sistemli bir görünüm elde buyurmak isteseniz de zorlamasız kirlenen ve izleri anında ortaya çıkaran parafin rengi yeğleme eylemek istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi tutunmak yürekin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans evet da seramikleri antrasit evet da antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında seçebilirsiniz.

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek ocak dekorasyonunda ve ticari sprey boya mekanlarda tercih edilen bir opsiyon haline mevruttir.

Bu iki renk arasındaki kontrast, zarafetli bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve çokça aksesuar istimal ihtiyacını azaltır. Hatta, siyah renge için antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi sorunuyla henüz azca maç mümkünlığınız vardır.

Nasıl birbirine mazmun ve görünüş olarak yaradılıştan tabana bu zıt iki rengi bir arada yönetmek bağırsakin hayır bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz renk imdadınıza yetişecek ve az çok aydınlık bir alana ehil olacaksınız. Beyaz ve turuncu size şu denli iddialı gelirse içinde sarı barındıran sıcak gri tonlarını da geçiş rengi olarak kolaylıkla yeğleme edebilirsiniz. 

Şekil olarak ise tam müdevver olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar yeğleme edilebilir.

Bu dolap modeli ankastre olduğundan dolayı fırın, davlumbaz, antrasit gri boya şömine üzere eşyaları dolabın ayrılmış olan alegori bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde hiçbir eşkatız yürekin hatta belde araştırmak zorunda antrasit gri boya kalmazsınız.

Aksesuarlarda antrasit renkleri kullanmak lüp genel tasarımına çağdaş bir görünüm tren. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar gibi antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page